The Love Supremes Band

Yhtye

Solisti Minja Aho on pitkän linjan esiintyjä; kameleonttinen laulaja, tulkitsija, biisintekijä sekä rockmusikaaleihin erikoistunut musiikkiteatteriartisti mm. Helsinki Rock Oopperayhdistyksessä. Minja Aho on tehnyt lukuisia vaativia roolisuorituksia eri musikaaleissa.

Solistilta luonnistuu niin herkät tulkinnat kuin vahvat rockbiisitkin täydellä sydämellä ja taidolla. The Love Supremesin keikoilla on vuosien mittaan kuultu lähes kaikkea discosta latinorockiin, reggaehen, stadionrockiin, unohtamatta perinteistä lähinnä hääkeikoilla suositttua perinteisen tanssimusiikin osioita.

Tästä kokoonpanosta kehkeytyy tarvittaessa myös oiva jazzimpi taustamusiikkiryhmä, akustisesti tai osittain. Myös Minjan, Kallen ja Jussin muodostama puoliakustinen trio akustisen kitaran, cajòn- rummun ja 3:n laulun kera on sykähdyttänyt upeilla tulkinnoillaan baareissa ja yksityistilaisuuksissa ja saanut jopa hurjia kekkereitä aikaiseksi, rohkeilla kappalevalinnoilla!
Minja tekee myös solistina yksin tai kitaristin kanssa tarvittaessa,tulkinnoissa ei ole jäänyt arvostelulle varaa! Minjalta voi tiedustella toteutusmahdollisuuksista.


Minja Aho laulu, perkussiot
Matias Harju / Markus Haimelin laulu, kosketinsoittimet
Jussi Kontinen laulu, kitara
Tuomas Koskipää laulu, basso
Kille Miettinen laulu, rummut